Logowanie się na konto Google przy użyciu Gmaila Konto Google Pomoc

Funkcja Zaloguj się przez Google umożliwia łatwe i bezpieczne logowanie się w aplikacjach lub usługach innych firm przy użyciu konta Google. Gdy korzystasz z tej funkcji, nie musisz wielokrotnie wpisywać nazwy użytkownika i hasła w różnych usługach. Za pomocą konta Google możesz logować się w aplikacjach i usługach innych firm na 3 sposoby. Po dodaniu Gmaila adres e-mail powiązany wcześniej z Twoim kontem stanie się dodatkowym adresem e-mail. Jeśli adres ten został zweryfikowany przed dodaniem Gmaila, możesz się zalogować, używając tego adresu e-mail. Po dodaniu Gmaila jego adres stanie się główną nazwą użytkownika na Twoim koncie.

Wybierz konto Google, którego chcesz używać

Dowiedz się, jak zwiększyć wygodę korzystania z niego dzięki liście kontrolnej. Aby zapewnić płynne działanie, funkcja logowania automatycznego eliminuje czynności wykonywane ręcznie, gdy wracasz do aplikacji lub usługi. Okno dialogowe przedstawia proces logowania w miarę jego przebiegu. Dzięki login.gov w prosty i bezpieczny sposób potwierdzisz tożsamość online i zalogujesz się do usług w różnych serwisach publicznych.

Używanie usług Google na koncie Google

  • Będzie widoczny dla innych użytkowników, kiedy udostępnisz im jakieś informacje (np. dokumenty lub zdjęcia) na swoim koncie Google.
  • Konto Google daje Ci bezpłatny dostęp do usług Google takich jak Dysk, Dokumenty, Kalendarz i wiele innych.
  • Przypomina on ostatni sposób logowania się w danej aplikacji.
  • Jeśli nie widzisz konta, którego chcesz użyć, wybierz Dodaj kolejne konto.
  • Jeśli masz już konto Google, a konto Gmail zostało przez Ciebie usunięte, możesz dodać Gmaila do swojego konta Google.
  • Jeśli adres ten został zweryfikowany przed dodaniem Gmaila, możesz się zalogować, używając tego adresu e-mail.

Będzie widoczny dla innych użytkowników, kiedy udostępnisz im jakieś informacje (np. dokumenty lub zdjęcia) na swoim Spinboss login koncie Google. Pierwotny adres e-mail stanie się adresem pomocniczym na Twoim koncie. Jeśli masz już konto Google, a konto Gmail zostało przez Ciebie usunięte, możesz dodać Gmaila do swojego konta Google. Gmail jest od razu dostępny na nowych kontach Google, więc na pewno masz już swój adres Gmail, jeśli konto zostało utworzone niedawno. Konto Google daje Ci bezpłatny dostęp do usług Google takich jak Dysk, Dokumenty, Kalendarz i wiele innych.

Jak działa funkcja Zaloguj się przez Google

Aby otworzyć Gmaila, możesz zalogować się z komputera lub dodać swoje konto do aplikacji Gmail na telefonie lub tablecie. Po zalogowaniu się otwórz skrzynkę odbiorczą, aby sprawdzić pocztę. Jeśli masz więcej niż 1 konto Google, funkcja Zaloguj się przez Google poprosi Cię o wybranie tego, z którego chcesz korzystać. Jeśli nie widzisz konta, którego chcesz użyć, wybierz Dodaj kolejne konto. Jeśli dodasz Gmaila do swojego konta Google, podstawowa nazwa użytkownika Twojego konta trwale zmieni się na nazwauż Jeśli nie pamiętasz nazwy użytkownika lub hasła do Gmaila albo nie możesz uzyskać dostępu do konta, postępuj zgodnie z naszym przewodnikiem, żeby rozwiązać ten problem.

  • Gdy korzystasz z tej funkcji, nie musisz wielokrotnie wpisywać nazwy użytkownika i hasła w różnych usługach.
  • Po dodaniu Gmaila adres e-mail powiązany wcześniej z Twoim kontem stanie się dodatkowym adresem e-mail.
  • Okno dialogowe przedstawia proces logowania w miarę jego przebiegu.
  • Dowiedz się, jak zwiększyć wygodę korzystania z niego dzięki liście kontrolnej.
  • Jest to konto, którego używasz w Gmailu, na Dysku i w innych aplikacjach Google.
  • Po jego kliknięciu możesz wybrać konto, przy użyciu którego chcesz się zalogować.

Bezpieczny i darmowy dostęp do usług publicznych

Przypomina on ostatni sposób logowania się w danej aplikacji. Po jego kliknięciu możesz wybrać konto, przy użyciu którego chcesz się zalogować. Aby korzystać z funkcji Zaloguj się przez Google, musisz zalogować się na konto Google. Jest to konto, którego używasz w Gmailu, na Dysku i w innych aplikacjach Google. Jeśli wyłączysz prośbę w ustawieniach, zostanie ona wyłączona również w Chrome i niektórych innych przeglądarkach. Nie spowoduje to jednak wyłączenia prośby we wszystkich przeglądarkach, z których korzystasz.

Shopping Cart

WordPress database error: [Table './sprinqpc_wp560/wped_actionscheduler_actions' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed]
SELECT a.action_id FROM wped_actionscheduler_actions a WHERE 1=1 AND a.hook='wc_schedule_pending_batch_processes' AND a.status IN ('in-progress', 'pending') LIMIT 0, 1